5 Redenen om dit jaar Zuid-Afrika te bezoeken

Als je aan Zuid-Afrika denkt is het eerste wat je te binnen schiet, een safari in het Krugerpark maar mogelijk ook de Tafelberg in Kaapstad. En hoe je het went of keert, dit zijn zeker twee must do’s als je een vliegticket Zuid-Afrika in je zak hebt. Daarnaast zijn er nog een aantal andere bijzondere redenen waarom jij dit jaar Zuid-Afrika moet bezoeken.

Zoals je ziet zijn er genoeg (andere) redenen om Zuid-Afrika op je travel wishlist te zetten voor 2016 of in verdere toekomst. Vliegtickets Zuid-Afrika worden vaak geboekt met retour Johannesburg of Kaapstad. Je kunt ook kiezen voor een heenreis naar de ene bestemming en terug vanaf de andere, dit wordt ook wel een open jaw genoemd. Een open jaw geeft je de vrijheid om je reis flexibelere in te delen.

Zuid-Afrika is het hele jaar door goed vertoeven. De seizoen lopen contra aan die van ons, dus in onze koude maanden, is het daar het warmst. Wil je tijdens onze zomer weg, bijvoorbeeld omdat je gebonden bent aan de zomervakantie, reken dan op temperaturen van gemiddeld 20 graden. Wat natuurlijk ook niet verkeerd is. Op onze Zuid-Afrika pagina, kan jij heel makkelijk verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken en ook direct boeken.

Een vakantie in Zuid-Afrika is er eentje die je van je lijstje moet afstrepen. De vraag is alleen, wanneer ga jij?

Bron verkeersbord Amsterdam: ibelievethehype.nl

Bron Afrika Burn Ludovic Ismael 6-1Bron Bloukrans

Brug: Tsitsikamma Tourism Association

Reageer op dit bericht