Carnaval in Brazilië

De populairste tijd voor Braziliëliefhebbers is aangebroken. Een jaarlijks festival dat de start vormt van de Vastentijd die vooraf gaat aan Pasen en dat zich kenmerkt met kostuums, muziek, dans, gezelligheid en geluk. Het gehele land stopt even met de dagelijkse bezigheden om dag en nacht intens te feesten. Het gaat hier om de Braziliaanse Carnaval die de periode beslaat van 13 tot en met 17 februari 2015.

Bij ons begint de lente pas aan het einde van de maand maart maar met goedkope vliegtickets Rio de Janeiro begint jouw lente een maand eerder met een feestelijke, 700 meter lange, parade. Vanaf de tribunes kan je als toeschouwer genieten van de parade waar verschillende sambascholen hun gerepeteerde kunstjes en dansjes tonen. Tijdens de carnavalsperiode komen alleen in Rio de Janeiro al ruim vier miljoen mensen kijken, waarvan tien procent uit het buitenland komt.

Ook met goedkope vliegtickets Sao Paolo vlieg je al dit pracht en praal tegemoet in één van de grootste steden van Brazilië. Overigens zijn hier hotels relatief goedkoper tijdens deze populaire periode. Wil jij dus graag het Braziliaanse carnaval meemaken maar met een kleiner budget? Kies dan voor Sao Paolo.

Wil je ook zo graag carnaval vieren in Brazilië maar blijf je liever verwijderd van de twee grootste steden en wil je dit combineren met een strand vakantie Brazilië? Kies dan voor goedkope vliegtickets Fortaleza en vier jouw Braziliaanse carnaval aan de kust.

Reageer op dit bericht