De ultieme Disney-reis rond de wereld

Vrouw met Minnie Mouse staart maakt een foto van het kasteel in Disney World

Voor 75 Disney-fans wordt in 2023 hun droom werkelijkheid. In 24 dagen tijd reizen zij langs alle twaalf de Disneyparken ter wereld. Dit geweldige avontuur brengt ze naar 6 verschillende landen waar ze, behalve de Disneyparken, ook nog 3 iconische bezienswaardigheden bekijken.

Slapen doen deze ultieme fans in de meest geweldige accommodaties én ze krijgen de kans om gast te zijn bij de Summit Skywalker Ranch. En alsof dat nog niet genoeg is reizen de fans in een VIP-geconfigureerde Boeing 757. Hierdoor hoeven ze nooit over te stappen en hebben ze op elke bestemming zoveel mogelijk tijd.

Ook reizen er verschillende experts en medewerkers mee, waardoor de gelukkigen ondergedompeld worden in de meest geweldige verhalen. Dat wordt zeker een reis om nooit meer te vergeten!

Een onvergetelijke reis voor een paar (rijke) gelukkigen

Zo’n unieke Disney-ervaring is helaas niet voor iedereen weggelegd. De all-inclusive reis kost maar liefst zo’n $110.000 (zo’n €105.000). Bovendien is er maximaal plek voor 75 reizigers en die plekjes zijn allemaal al bezet. Er is wel een wachtlijst aangemaakt voor geïnteresseerden, maar de kans dat iemand deze unieke kans nog laat schieten is natuurlijk minimaal.

Mary Poppins aan het dansen met een kind in Disney World

Wat gaan deze Disney-fans allemaal beleven?

Waar de meeste van ons al blij zijn als we één van de Disneyparken kunnen bezoeken, vliegen deze ultieme Disney-fans de hele wereld over om alle parken te verkennen. Ze beginnen in Anaheim en eindigen in Orlando. In de tussentijd bezoeken ze San Fransisco, Tokio, Shanghai, Hongkong, Agra, Caïro en Parijs.

Naast bezoeken aan de Disneyparken zit het reisschema ook vol met VIP-ervaringen. Zo mogen de reizigers vanaf een VIP-uitkijkpunt het vuurwerk bekijken, krijgen ze speciale tours en zijn er privé-diners gepland.

En behalve al deze activiteiten is er ook nog ruimte om een beetje lokale cultuur te proeven. Een bezoek aan de Taj Mahal, de Eiffeltoren en de piramides van Gizeh zijn allemaal opgenomen in het reisschema. Daarnaast zijn er opties om bijvoorbeeld een kookcursus te doen in Shanghai of een champagne dagtour te doen in Frankrijk. Eén ding wat zeker is, is dat deze 75 reizigers deze reis nooit meer zullen vergeten!

Reageer op dit bericht