Gezocht: luie mensen voor droombaan (M/V)

Voldoe je aan de volgende eisen: je houdt van reizen, bent liever lui dan moe en het liefste verdien je je geld met zo min mogelijk inspanning. Dan ben jij bij deze aangenomen!

Fatboy zoekt namelijk een groepje vrienden of vriendinnen die door Europa willen trekken van hotspot naar hotspot en ondertussen hun nieuwe ligzak promoten. En hoe kun je dat het beste doen door er de hele dag in te liggen?

Groep vrienden op een Lamzac Fatboy op het strand tijdens zonsondergang

Ondertussen krijg je gewoon betaald voor een beetje luieren in hun nieuwe Lamzac. De bedoeling is dat je een vooraf uitgestippelde roadtrip maakt die start in Nederland. Via verschillende toffe hotspots ga je naar het zonnige zuiden. Onderweg moet je vooral veel achteroverleunen en lekker chillen. Een fotootje hier en daar en de ligzak promoten.

Je krijgt nog veel meer

“Concreet zoeken we drie teams – eentje voor juni, juli en augustus – van drie of vier vrienden die samen van hotspot naar hotspot willen reizen terwijl ze onderweg de ligzak promoten”, aldus het bericht van Fatboy. Je krijgt een busje, budget voor eten, drinken en benzine én een heleboel ligzakken. Per Lamzac die je verkoopt, krijg je een commissie.

Ben je verder goed in promotie op social media, kun je mooie foto’s maken, spreek en schrijf je Engels, heb je rijbewijs B en ben je 4 weken beschikbaar? Meld je dan aan op laziestjob.com!

Welke luiaard gaat er met je mee?

Reageer op dit bericht