Top 5 bestemmingen voor jouw vakantie met de kinderen!

De vakantieplannen zien er dit jaar misschien wat anders uit dan dat we gewend zijn, maar hopelijk worden deze weer snel als normaal! Jij wilt vast ook weer graag zo snel mogelijk je kinderen meenemen op een heerlijke vakantie? Wij geven je graag alvast wat inspiratie, want ook al is vliegen op dit moment niet mogelijk… dat moment gaat er zeker weer komen.

Zo ziet jouw vakantie met kinderen eruit…

Meestal gaan de meeste gezinnen voor: een niet al te lange vlucht, lekkere temperatuur en ook graag een lekker strand of een goed zwembad om heerlijk in te spelen. Daarnaast wil je ook nog wel wat toffe uitstapjes maken. Met deze checklist weten wij wel een paar bestemmingen! 

#1. De ultieme vakantiebestemming: Spanje

Ja, Spanje daar vliegen we graag heen. Eigenlijk onder alle vakantiegangers wel. Maar met kinderen ook zeker een aanrader. Hier vind je: zon, prachtige stranden, heerlijk eten en kindvriendelijke vakantieparken. O ja, en ook nog handig… je bent er in no time! 

#2. Met de kids naar Portugal

Ben jij op zoek naar de allermooiste stranden van Europa? Nou, zet Portugal dan maar op je lijstje. Een vakantie met kinderen hier houdt in dat je je heerlijk kan vergapen aan goudgele stranden, prachtige kliffen. Eigenlijk krijg je een view die je nergens anders in Europa vindt. Tip: ja, de Algarve is fantastisch met kinderen, maar combineer de trip met een uitstapje naar Lissabon of ga met de auto naar het prachtige noorden, met het gezellige Porto en de Douro-vallei (heerlijke wijn voor de ouders, je moet toch ook wat?).

#3. Waterpret in Kroatië

Houden jouw kinderen wel van water- en attractieparken? Vlieg dan in slechts twee uur naar Kroatië. Hier weet je zeker dat je de zon vindt en naast de waterpretparken, is er ook genoeg rust te vinden. Stranden met kraakhelder water, hier vermaak je je als ouder ook prima. Tip: als je naar Kroatië gaat, neem dan wel even waterschoentjes mee (nee, niet alleen voor de kinderen). De Kroatische kust kent wel wat kiezelstranden. 

#4. Macedonië: het onbekende juweeltje

Zeg jij yes als wij zeggen: spotgoedkoop, onbekend én prachtig? Dan moet je zeker met je kinderen naar Macedonië vliegen! Het wordt een steeds populairdere bestemming onder de familievakanties. Het heeft een prachtige natuur en eeuwenoude steden met een overvloed aan cultuur. Voor de kinderen zijn er hotels met animatieteams en het meer van Ohrid heeft superhelder water waar je visjes kan vangen met de kids. 

#5. Ontdek de prachtige natuur van Zweden

Houden jij en je kinderen wel een beetje van natuur en kamperen? Nou, dan is Zweden de place to be. Groene bossen, te gekke watervallen en landschappen waar je mond van openvalt. Er zijn veel kindvriendelijke campings te vinden. Dus de kinderen maken snel vrienden, waardoor je ook wat tijd voor jezelf hebt. In de zomer is het er ook niet bloedheet, dus dat is ook mooi meegenomen!

Reageer op dit bericht