Vlieg met Transavia naar de wintersport

Wil je snel met je voeten in de sneeuw staan? Of eigenlijk met je latten op de piste? Vlieg met Transavia vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar de meest populaire skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk.

De een kan niet zonder de zomervakantie, de ander zweert bij de wintersport. En waar de één graag reist met de auto, pakt de ander liever het vliegtuig. Zo ook met de wintersport vakantie. Tegenwoordig is vliegen naar de wintersport voor velen een zege. Sinds de komst van wintersportvlucht is het aanbod en de frequentie alleen maar toegenomen. Vlieg met Transavia naar de wintersport en sta binnen no time op een paar duizend meter hoogte.

Skiën in Oostenrijk

Skiën in Oostenrijk gaat hand in hand met de après-ski. Wintersporten in Oostenrijk is veelal geschikt voor de beginnende en gemiddelde skiër. Verwacht hier niet zoals in Zwitserland en Frankrijk hele hoge skigebieden. Het hoogste skigebied is Pitztaler Gletscher met een maximale hoogte van 3440 meter.

Vlieg naar Salzburg om te skiën op de pistes van Saalbach Hinterglemm, Flaucha en Zell am See.

Vlieg naar Innsbruck om te skiën op de pistes van Schönberg, St. Anton en Igls.

Skiën in Zwitserland  

Zwitserland is een waar paradijs voor de ski liefhebber die houdt van grootte hoogstes. Waar anders dan in Zwitserland vind je zoveel toppers van ruim 4000 meter hoog bij elkaar. Skiën in Zwitserland biedt veel afwisseling. Van kleine skigebieden in de lagere gelegen bergen tot het extreme aan toe met als “must ski” de Matterhorn van 4478 met hoog.

Je kunt met Transavia naar Genève vliegen maar je moet dan nog wel met de auto door, want in de buurt van Geneve zijn weinig directe skigebieden te vinden. Ook vliegen naar Chambéry in Frankrijk, ook dan geldt een huurauto is daarna noodzakelijk.

Skiën in Frankrijk

Frankrijk een is een  wintersportland waar wintersport mogelijkheden heel planmatig zijn aangelegd. Bijna alle dorpen liggen hierdoor aan de piste, dit heeft als groot voordeel dat je weinig met de bus hoeft te reizen. Skigebieden lopen in Frankrijk makkelijk in elkaar over wat ervoor zorgt dat je tientallen kilometers op een dag kunt maken.

Vlieg naar Chambèry om te skiën op de pistes van Les Trois Vallées, Les Sept Laux en Espace Diamant.

Vlieg naar Grenoble om te skiën op de pistes van Le vercors, Villard de Lans, Alpe d’Huez en Les Trois Vallées.

Wintersport bagage in het vliegtuig

Vlieg met Transavia naar de wintersport en neem je eigen wintersport spullen mee. Bij Transavia doen ze daar niet moeilijk over, zij begrijpen heel goed dat het fijn is om je eigen vertrouwde “gear” te gebruiken. Vanaf € 25 per enkele reis, met een maximaal gewicht van 15 kilo, kan jij je ski uitrusting meenemen bestaande uit:

–          1 paar ski’s + stokken of 1 snowboard, 1 paar schoenen en 1 helm

Voordelen van vliegen met Transavia naar de sneeuw

–          Snel op de piste, minder dan 2 uur vliegen

–          Voordelig je wintersport uitrusting mee

–          Niet zelf rijden door de sneeuw door een taxi te nemen vanaf de luchthaven naar je accommodatie

Ben je overtuigd? Boek dan je Transavia vliegticket naar de wintersport en geniet van een overheerlijke vakantie.

Reageer op dit bericht