Vriendengroep neemt onbekende naamgenoot gratis mee op vakantie

Joe McGrath met zijn nieuwe vriendengroep

Een groep vrienden nodigde Joe McGrath uit om mee op vakantie te gaan. Geen gekke vraag op zich, ware het niet dat ze deze persoon helemaal niet kenden en hij niets hoefde te betalen.

Binnen hun vriendengroep van 10 mannen en vrouwen was het voor Joe McGrath niet meer mogelijk om mee te gaan op vakantie om de 30ste verjaardag van hun vriend Nathan te vieren.

De vliegticket en accommodatie waren al geboekt en dit bracht de groep op een idee. Na een zoektocht op Facebook vonden ze iemand met dezelfde naam en stuurden hem een bericht of hij gratis mee wilde op all inclusive vakantie naar Mallorca.

“Hij weet niet wat hem overkomt”

Nadat de onbekende Joe vrij kon krijgen van zijn werk besloot hij om het gewoon te doen. De 26 jarige Joe reed van zijn huis in Manchester naar Bristol om samen met de vriendengroep naar Mallorca te vliegen. Daar ontmoette hij iedereen voor de eerste keer.

Facebook bericht van Joe McGrath

Ze maakten samen een foto voor Facebook met de tekst: “Wanneer je vriend niet op vakantie kan en je het internet doorzoekt om iemand met dezelfde naam te vinden. Hier is de nieuwe Joe McGrath uit Manchester die samen met 10 vreemden op vakantie gaat. Hahaha, hij weet niet wat hem gaat overkomen!”.

Sorry mam!

Toen Joe zijn bijzondere verhaal op Facebook plaatste zei hij: “Ik had mijn twijfels of het aanbod wel echt was, maar ik besloot het gewoon te doen toen mijn baas me vrij gaf van mijn werk. Ik reed naar Bristol op zaterdagnacht en heb 3 geweldige dagen gehad met compleet vreemde mensen, die ik misschien wel goede vrienden kan noemen inmiddels.”

“Wat een fantastische groep mensen! Ik heb genoten van elke minuut. En ik wil mijn excuses maken naar mijn moeder die dacht dat ik deze mensen al heel lang kende.”

Reageer op dit bericht