Waarom vliegen vanaf Düsseldorf

Op slechts twee uurtjes rijden van Utrecht vind je Düsseldorf International Airport. Deze derde luchthaven van Duitsland wordt veel gebruikt door Nederlanders rond het grensgebied. Maar tegenwoordig vinden ook de Nederlanders uit de andere provincies de weg naar deze kleine, overzichtelijke luchthaven. Vanuit Düsseldorf Airport vliegt airberlin vanaf terminal B voor vluchten binnen Europa, voor de verre bestemmingen waaronder Curaçao, Bangkok en New York vliegen zij vanaf terminal C.

De voordelen van Düsseldorf Airport

Vliegen vanaf Düsseldorf is booming. Tot nu toe zien we een groei van 65%. Dat is niet normaal veel. Maar waarom kiezen wij Nederlanders dan voor deze airport? Een belangrijke reden, de prijs.

Waarom is vliegen vanaf Düsseldorf goedkoper?

Airberlin heeft vanaf Düsseldorf Airport een groot, indrukwekkend aanbod binnen en buiten Europa. Erg gewild zijn de Canarische Eilanden die natuurlijk het hele jaar door een aangenaam klimaat hebben en dus ideaal zijn voor zowel zomer als winter. Maar ook de non-stop route Düsseldorf – Curaçao of Düsseldorf – New York zijn in trek. Volgend jaar worden er nog meer non-stop routes aan het netwerk toegevoegd. Zo kan je vanaf mei direct vliegen naar Boston, Dallas, San Francisco en Havana.

Reageer op dit bericht